Revue in actie bij Emté

emte-2016-10-05-13-55-51-670

Een gratis boodschappenpakket van € 50,- en ook nog eens twee vrijkaarten voor de Battumse Revue. Dat is de inzet van de speciale kassabonactie bij Emté Mensink. Meedoen is heel eenvoudig. Na het boodschappen doen, je naam en telefoonnummer noteren op de kassabon en deze vervolgens in de actiebox deponeren.

Uit alle ingeleverde bonnen wordt zaterdag 15 oktober, aan het eind van de dag, de winnaar getrokken. De actie loopt van 10 tot 15 oktober. De uitslag wordt bekend gemaakt in de Bathmense Krant van 26 oktober.

De Battumse Revue verwacht een grote respons op deze actie. Want wie wil er nou niet zo’n prachtig Emtépakket, waar je ook nog eens zo weinig voor hoeft te doen? Ook de kaartjes voor de revue zijn razend populair getuige de grote belangstelling in de kaartverkoop. Meerdere avonden zijn al uitverkocht. De actuele
stand is te vinden op www.battumserevue.nl.

Twitter

  • Chaos, teamwork en gezelligheid. Dat waren de ingrediënten voor de ‘foute’ feestavond! Georganiseerd door de... https://t.co/x8GJmIF0A6
  • WIST U DAT.....!? Treinen hept regelmaotig vertraging. Des heel vervelend. Behalve veur Appie aj steurig oe... https://t.co/InmBWXxper

Foto's