Revue in actie bij Emté

emte-2016-10-05-13-55-51-670

Een gratis boodschappenpakket van € 50,- en ook nog eens twee vrijkaarten voor de Battumse Revue. Dat is de inzet van de speciale kassabonactie bij Emté Mensink. Meedoen is heel eenvoudig. Na het boodschappen doen, je naam en telefoonnummer noteren op de kassabon en deze vervolgens in de actiebox deponeren.

Uit alle ingeleverde bonnen wordt zaterdag 15 oktober, aan het eind van de dag, de winnaar getrokken. De actie loopt van 10 tot 15 oktober. De uitslag wordt bekend gemaakt in de Bathmense Krant van 26 oktober.

De Battumse Revue verwacht een grote respons op deze actie. Want wie wil er nou niet zo’n prachtig Emtépakket, waar je ook nog eens zo weinig voor hoeft te doen? Ook de kaartjes voor de revue zijn razend populair getuige de grote belangstelling in de kaartverkoop. Meerdere avonden zijn al uitverkocht. De actuele
stand is te vinden op www.battumserevue.nl.

Twitter

  • Al bladerend door de oude foto's blijkt dat de geschiedenis zich soms een beetje herhaalt. Zo moest Jopie van de Wi… https://t.co/hS6KlDq1EI
  • 🎥🎞🎬 !! A C T I E !! 🎬🎞🎥 Unieke 1e beelden van een repetitie avond van de Sketch. Waar gaat dit heen? Het kan nog... https://t.co/tg8jgXZ8xo

Foto's