Sketch

‘Sketches’ zijn korte humoristische toneelstukjes. De groep die deze sketches verzorgt bestaat uit negen personen. Jong en oud, ervaren en aanstormend talent. Een gemengde groep dus, die in afwisselende bezetting de verschillende sketches voor het voetlicht brengt.

De familie ‘Windbuul’ (Mans, Geertje en zoon Jopie) is al jarenlang de centrale familie waar het in een aantal sketches om draait. Daarnaast is er een aantal andere vaste personages zoals de buren Gert-Jan en Aaltje. Het gaat bij de sketches vaak om alledaagse onderwerpen: een nieuwe buurtgenoot of een dagje vissen kunnen al aanleiding zijn tot hilarische gebeurtenissen en taferelen. De sketches spelen zich af op verschillende locaties, waarbij de spelers in de komende revue letterlijk over grenzen gaan!

2016 sketch 700
Boven: Wilco Broekhuis – Carolien van Zon. Midden: Gerrit Grotenhuis – Marius in ’t Hof – Ap Haarman – Roelof in ’t Hof. Onder: Mariska Keppels – Toosje van den Enk – Ina Bos.

Twitter

  • Al bladerend door de oude foto's blijkt dat de geschiedenis zich soms een beetje herhaalt. Zo moest Jopie van de Wi… https://t.co/hS6KlDq1EI
  • 🎥🎞🎬 !! A C T I E !! 🎬🎞🎥 Unieke 1e beelden van een repetitie avond van de Sketch. Waar gaat dit heen? Het kan nog... https://t.co/tg8jgXZ8xo

Foto's