Dans

Een onmisbaar onderdeel van de revue is de dansgroep, die momenteel bestaat uit zeven dames. Zij hebben allen jazz-ballet als achtergrond: dit vormt de basis voor de moderne dansen die tijdens de revue te zien zijn. Elke dans heeft een bepaald thema, zoals een actuele musical, een mooie medley van een bekende artiest, of een specifieke dansstijl uit een bepaald werelddeel.

Ook draagt de dansgroep een steentje bij aan de zangnummers en de sketches. Bij de dansen komt het element ‘show’ uitgebreid naar voren aangezien kleding, decors, licht- en geluidseffecten allemaal even secuur op het gekozen thema worden afgestemd. Echt een lust voor het oog!

2016 dans 700

Boven: Loes Bakker – Sandra Willemink – Karin van Dijk. Midden: Miriam Schoneveld – Esmée Koops. Onder: Marjan Brands – Jonanne Nieuwenhuis.

Twitter

  • Al bladerend door de oude foto's blijkt dat de geschiedenis zich soms een beetje herhaalt. Zo moest Jopie van de Wi… https://t.co/hS6KlDq1EI
  • 🎥🎞🎬 !! A C T I E !! 🎬🎞🎥 Unieke 1e beelden van een repetitie avond van de Sketch. Waar gaat dit heen? Het kan nog... https://t.co/tg8jgXZ8xo

Foto's