Dans

Een onmisbaar onderdeel van de revue is de dansgroep, die momenteel bestaat uit zeven dames. Zij hebben allen jazz-ballet als achtergrond: dit vormt de basis voor de moderne dansen die tijdens de revue te zien zijn. Elke dans heeft een bepaald thema, zoals een actuele musical, een mooie medley van een bekende artiest, of een specifieke dansstijl uit een bepaald werelddeel.

Ook draagt de dansgroep een steentje bij aan de zangnummers en de sketches. Bij de dansen komt het element ‘show’ uitgebreid naar voren aangezien kleding, decors, licht- en geluidseffecten allemaal even secuur op het gekozen thema worden afgestemd. Echt een lust voor het oog!

2016 dans 700

Boven: Loes Bakker – Sandra Willemink – Karin van Dijk. Midden: Miriam Schoneveld – Esmée Koops. Onder: Marjan Brands – Jonanne Nieuwenhuis.

Twitter

  • Chaos, teamwork en gezelligheid. Dat waren de ingrediënten voor de ‘foute’ feestavond! Georganiseerd door de... https://t.co/x8GJmIF0A6
  • WIST U DAT.....!? Treinen hept regelmaotig vertraging. Des heel vervelend. Behalve veur Appie aj steurig oe... https://t.co/InmBWXxper

Foto's