Wierig en niets!

Revue is al generaties lang een begrip in Bathmen. Een passie waarmee de medewerkers van de Battumse Revue zijn besmet. Die passie zorgt ervoor dat elke twee jaar een nieuwe productie op de planken wordt gebracht. Op 29 oktober 2016 gaat de nieuwe productie genaamd Wierig en niets met een serie optredens in première in de theaterzaal van Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen. Daarna wordt de productie in de regio ten tonele gebracht.

Een echte revue bestaat uit sketches, zang- en dansnummers. Dat is bij de Battumse Revue niet anders. In een hoog tempo worden de stukjes aan u gepresenteerd. Zo geniet u het ene moment van een prachtig vormgegeven dans om daarna de lachspieren te testen tijdens een hilarische sketch. Het geheel wordt afgewisseld met vlotte liedjes. Dit natuurlijk begeleid door ons eigen live orkest.

Maar naast het bekende, heeft Wierig en niets ook vernieuwingen voor u in petto. Zo is de spelersgroep bijvoorbeeld uitgebreid met een illustere Bathmense figuur die een bijzondere rol voor zijn rekening neemt. Wie of wat deze figuur is: daar komt u achter tijdens onze voorstelling!

Kortom: revue met een bekend concept, maar met een vernieuwd karakter. De moeite waard om te zien!

Bekijk een impressie van onze vorige productie “Mangs mo’j wat” hieronder:

 

Logo Wierig en niets 250-2

Twitter

  • Al bladerend door de oude foto's blijkt dat de geschiedenis zich soms een beetje herhaalt. Zo moest Jopie van de Wi… https://t.co/hS6KlDq1EI
  • 🎥🎞🎬 !! A C T I E !! 🎬🎞🎥 Unieke 1e beelden van een repetitie avond van de Sketch. Waar gaat dit heen? Het kan nog... https://t.co/tg8jgXZ8xo

Foto's