Het was 18 maart 1951 dat het doek werd opgetrokken voor ‘Hutspot’. Deze revue kende maar liefst vijf opvoeringen. Een extra voorstelling vond plaats op 2e paasdag; opvoeringen op zondag waren toen vrij gebruikelijk.

In de samenstelling van het gezelschap was weinig veranderd. Als zanger kwam Wim Molendijk de gelederen versterken terwijl mevrouw Uunk het pianowerk overnam. Bekende schetsjes waren ‘Bij de barbier’, waarbij Frits Volkers als dorpskapper fungeerde en ‘Voetbalmatch’dat zich afspeelde langs de zijlijn van het ABS-veld. Jan Leijenaar gaf wederom blijk van zijn talenten in een aangrijpende voordracht in het ‘Oude mannen- en vrouwenhuis’.

Het zou de laatste revue van het ‘Bathmens Revue Gezelschap’ worden. Niek Pronk had ondertussen een baan gekregen in Zwolle en zo kwam de groep zonder regisseur te zitten. Het bleek een onoverkomelijke aderlating. Een vervanger werd niet gevonden en een nieuw programma kwam niet van de grond. Maar toch….. de basis voor het opvolgende gezelschap was reeds aan het groeien. Binnen de afdeling gymnastiek van ABS broeide het van de plannen.