De Battumse Revue is een nieuwe weg ingeslagen. Nu de voorstellingen van 2021 opnieuw moesten worden afgelast, zocht het gezelschap naar een alternatief. Dat is gevonden. Er komt een revuefilm onder de titel Tis Première (the making of) die zaterdag 30 oktober online gaat!!

De film is geschreven en opgenomen met en door eigen leden en speelt zich uiteraard af rondom het theaterhuis Braakhekke. Allerlei (angstige) verwikkelingen spelen zich af rondom de première van de nieuwe revue Katsandersumme. Eind goed al goed? Dat verklappen we nog even niet. Je komt er als kijker overigens wel snel achter want de film duurt hooguit een kwartiertje.

De online uitzending vindt op een symbolisch moment plaats: zaterdagavond 30 oktober. Dat zou eigenlijk de première worden van ‘Katsandersumme’, de nieuwe revue. Maar die is ondertussen verplaatst naar 2022. De revueleden hopen komend jaar vanaf januari weer volop aan de slag te kunnen met de repetities en voorbereidingen.

De online uitzending van Tis Première begint zaterdagavond 30 oktober om 20.00 uur. Ga daarvoor op tijd naar de site van de revue www.battumserevue.nl
Iedereen mag meekijken, test of QR-code is niet nodig 😊