Vanaf 28 oktober in Bathmen!

Kaartverkoop vanaf 16 september

Ook weer zin in een avondje Battumse Revue? Het kan weer! Vanaf 28 oktober wordt de allernieuwste voorstelling ‘Noe nog ene’ gepresenteerd in Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen. Dit is ook meteen de laatste kans om de revue te bezoeken want 2023 is het slotjaar voor de revue.

Het belooft weer een waar spektakel te worden tijdens de voorstellingen. Hilarische sketches worden afgewisseld met mooie zangnummers en spetterende dansacts in deze verrassende en veelzijdige revue ‘Noe nog ene’. De revue neemt u mee naar prachtige scenes in de Steege. Doldwaze perikelen op de kermis, culinaire hoogtepunten en wereldreizen wisselen elkaar af. En hoe vergaat het de bewoners van de Steege in een wellnesscentrum met rook en stoom? Beleef het mee tijdens een amusementsvol avondje ‘Battumse Revue’!

Voorstellingen
Op 28 oktober wordt gestart met een seniorenvoorstelling (met korting) voor 70+ers om 14.00 uur. De spotlights gaan ook aan op 28 oktober, 3, 4, 10 en 11 november om 20.00 uur. Tevens is er een matinee voorstelling op 12 november om 14.00 uur.

Actiedag!
De kaartverkoop start op 16 september om 10.00 uur. Deze startdag op 16 september is extra interessant want er is een speciale actie. Onder alle kaartkopers van die dag worden vrijkaarten verloot.

Kaarten kopen
Kaarten zijn online te koop op www.battumserevue.nl. Als u niet digitaal vaardig bent, kunt u de kaarten ook kopen bij Cultuurhuus Braakhekke. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Online kunt u 24/7 kaarten bestellen.

Als u rolstoelgebruiker bent, koop dan uw kaarten niet online maar bij Cultuurhuus Braakhekke en wacht daar niet te lang mee. Dan weet u zeker dat u een plek voor uw rolstoel heeft.